دانلود انواع گزارش کارآموزی و کارآفرینی

دانلود مقالات و پروژه های دانشجویی

دانلود انواع گزارش کارآموزی و کارآفرینی

دانلود مقالات و پروژه های دانشجویی

اموزش جامع وکاربردی ICDL1

                                           ***آسان بیاموزید***

اموزش کامل وجامعه ICDL1

همراه با نمونه سوالات کاربردی

محتویات

1-اموزش power point به همراه نمونه سوالات

2-اموزش word 2007به همراه نمونه سوالات

3-اموزش ACCESS به همراه نمونه سوالات

4-اموزش EXCEL به همراه نمونه سوالات

                                           ***آسان بیاموزید***

اموزش کامل وجامعه ICDL1همراه با نمونه سوالات کاربردی

محتویات

1-اموزش power point به همراه نمونه سوالات

2-اموزش word 2007به همراه نمونه سوالات

3-اموزش ACCESS به همراه نمونه سوالات

4-اموزش EXCEL به همراه نمونه سوالات

باسلام

مراجعه کننده گرامی پس از خرید اینترنتی این بسته شما یک فایل wordدریافت میکنید که داخل این فایل ادرس لینک دانلود میباشد وپس از کلیک روی این لینک وارد صفحه دانلود بسته اموزشی  تخصصی میشوید. باتشکر از حسن انتخاب شما و ارزوی موفقیت برای شما


دانلود کامل اموزش جامع وکاربردی ICDL1



شبکه های بی سیم wifi

شبکه های بی سیم (Wireless) یکی از تکنولوژی های جذابی هستند که توانسته اند توجه بسیاری را بسوی خود جلب نمایند و عده ای را نیز مسحور خود نموده اند. هرچند این تکنولوژی جذابیت و موارد کاربرد بالایی دارد ولی مهمترین مرحله که تعیین کننده میزان رضایت از آن را بدنبال خواهد داشت ارزیابی نیاز ها و توقعات و مقایسه آن با امکانات و قابلیت های این تکنولوژی است

 

            شبکه های بی سیم wifi


فهرست


چکیده 

3

فصل اول : شبکه های بی سیم و تکنولوژی WI-FI    4

1-1 )شبکه های بی سیم و تکنولوژی WI-FI

4

1-2 ) Wi-Fi چیست و چگونه کار می کند؟

5

1-3 ) ترکیب سیستم Wi-Fi با رایانه

7

1-4 ) شبکه های بی سیم (Wi-Fi)

7

فصل دوم :  امنیت در شبکه های بی سیم    11

2-1)  امنیت در شبکه های بی سیم

11

2-2 ) منشاء ضعف امنیتی در شبکه های بی سیم و خطرات معمول

11

2-3 )  شبکه های محلی بی سیم

12

2-4 ) امنیت در شبکه  های محلی بر اساس استاندارد 11 . 802

13

2-5 ) سرویس های امنیتی WEP _ Authentication  

16

2-6 ) Authentication   با روز نگا ری Rc4  

18

2-7 ) سرویس های امنیتی Integrity, 802,11b – privacy

19

2-8 )  ضعف های اولیه امنیتی WEP

21

2-9 )  استفاده از کلید های ثابت WEP

22

2-10 )  ضعف در الگوریتم

23

2-11 )  استفاده از CRC  رمز نشده

23

2-12 )  خطر ها ، حملات امنیتی

24

فصل سوم : ده نکته اساسی در امنیت شبکه های WI-FI    26

ده نکته اساسی در امنیت شبکه های WI-FI

26

نتیجه گیری

30

منابع

31


دانلود کامل شبکه های بی سیم wifi




گزارش کارآموزی کهرنگ لاستیک

      شرکت لاستیک کهرنگ  (سهامی خاص) در سال 1360 توسط جمعی از سرمایه گزاران با مشکلات فراوان و زحمات طاقت فرسایی تاسیس شد .

      برای پایه گذاری این واحد صنعتی که در واقع کشور را صاحب صنعت لاستیک کرده است بالغ بر 18 میلیون دلار ارز و 65 میلیارد ریال سرمایه ریالی توسط سهامداران شرکت تامین و هزینه شده است .

 

  گزارش کارآموزی کهرنگ لاستیک

 


فهرست مطالب

مقدمه

فصل اول : آشنایی با مکان کار آموز                                                                              3

1-1 روند کلی تولید                                                                                                                                                      6

2-1 واحد پچ پلنت                                                                                                                                                         7

3-1 کوره بمبوری                                                                                                                                                       7

4-1 نیروی انسانی                                                                                                                                                     10

فصل دوم : ارزیابی بخشهای مرتبط با رشته علمی کارآموز                                                                         14

بخش اول :

سیر در اندیشه مدیریت                                                                                                                                               15

1-1-2 تقسیم کار                                                                                                                                                      20

2-1-2 اختیار و مسئولیت                                                                                                                                         20

3-1-2 انظباط                                                                                                                                                           21

4-1-2 وحدت هدایت                                                                                                                                                 21

5-1-2 ثبات شغلی و استخدامی                                                                                                                                23

6-1-2 نگرش رفتاری                                                                                                                                           31

7-1-2   تاریخچه مدیریت منابع انسانی                                                                                                                34

8-1-2 تعریف منابع انسانی                                                                                                                                    35

9-1-2  بررسی نظریه مازلو در تفویض اختیار                                                                                                 40                 

بخش دوم :

 تعریف اختیار                                                                                                                                                         42

1-2-2 انواع اختیار                                                                                                                                             44

2-2-2 تعاریف قدرت                                                                                                                                           45

3-2-2 انواع منابع قدرت                                                                                                                                    47

بخش سوم:

تفویض اختیارات                                                                                                                                                   52

1-3-2 تعریف تفویض اختیار                                                                                                                              53

2-3-2 فرآیند تفویض اختیار                                                                                                                             53

3-3-2 مشخصات تفویض اختیار اثر بخش                                                                                                      55

4-3-2 پیش فرض های تفویض اختیار                                                                                                            67

5-3-2 پیامدهای تفویض اختیار                                                                                                                        73

6-3-2 تفویض اختیار از دیدگاه قرآن                                                                                                           74

7-3-2 رابطه سلسله مراتب و حیطه مدیریت و تفویض اختیار                                                                    80

فصل سوم :

آزمون اموخته ها و نتایج و پیشنهادات                                                                                                              83

1-3 پیشنهادات                                                                                                                                                  84

2-3 پیشنهاداتی برای تحقیق آتی                                                                                                                     89

3-3 فهرست منابع                                                                                                                    91          

مقدمه :

وسعت سازمانها و موسسات موجب می شود که مدیر نتواند به همه امور بخصوص امور جزئی تر، نظارت و رسیدگی کند و ناچار باید قسمتی از اختیارات خود را به افراد واجد شرایط واگذار کند . هر قدر وسعت سازمان بیشتر شود و بر تعداد کارکنان افزوده گردد ، مدیر موظف است اختیارات بیشتری را واگذار کند و به دیگران هم در مدیریت نقش دهد و این تفویض اختیار در حالیکه افزایش بازدهی و ازدیاد علاقه بانجام کار را در دیگران ایجاد کند باعث تکامل افراد و تربیت نیروی انسانی مورد نیاز و بهبود روابط انسانی در سازمانها می گردد.

تفویض اختیار باعث هرچه بیشتر تقسیم شدن کار و انجام درست تر و دقیق تر آن شده و مانع اتلاف وقت مدیران در امور غیر لازم می شود. برای تحقیق اهداف سازمان تفویض اختیار را باید شناخت و نتایج اختیار ضروری بوده و بایستی به اصول تفویض اختیار توجه کافی مبذول گردد تا موانع برقراری آن به راحتی از پیش پا برداشته شود. از سوی دیگر تفویض اختیار فرصت مناسبی به افراد کم تجربه می دهد.

گریس آرگریس می گوید « مدیران باید کارکنان را به قبول مسئولیتهای بیشتر تشویق کنند و شرایط انعطاف پذیری را برای رسیدن آنها به بلوغ و کمال فراهم آورند.( گری دسلر، 1373)

برای این منظور باید متذکر شد که یکی از مهمترین کوششهای انسانی ، مدیریت است زیرا همه مدیران در همه رده ها و در همه گونه سازمان وظیفه بنیادی طراحی و یا نگهداشتن محیطی را بر عهده دارند که در آن افراد از راه همکاری و به گونه ای گروهی، بتوانند ماموریتها و هدفهای برگزیده ای را به اجرا درآورند و به سخن دیگر مدیران این مسئولیت را بر عهده دارند تا فرصتی پدید آورند که افراد بتوانند بهترین همکاری را برای رسیدن گروه به هدفهای خود ارائه دهند.

در این تعریف مدیریت نوعی کوشش و همکاری دسته جمعی خوانده شده و بر خلاف تعریفهای دیگر بر وجه اشتراک و مساعدت و به وجود آوردن محیطی مناسب برای شکوفایی فرد و درنهایت سازمان تاکید شده است.

روند کلی تولید :

    به صورت کلی مواد اولیه پس از اینکه آزمایشگاه را از آزمایش و تائید نمود در بچ پلنت تخلیه و بارگیری می گردد سپس طبق فرمول خاصی ترکیب شده و وارد کوره بمبوری  می شود . پس از بمبوری  مواد، حبابهای کامپاند  در قسمتهای غلطک  خارج شده و توسط خطوط (فورهارت)وارد دستگاههای شکل دهی (پرس ها)می شود و بسته به نوع قالب پرس شده و به شکل قالب مورد نظر در می آید سپس حباب های  لبه آنها توسط هواگیری  از بین می رود و وارد گرمخانه می شود و پس از پخت توسط پرسنل کنترل کیفیت جمع آوری و بسته بندی می شوند .

1- آزمایشگاه :

       یکی از قسمتهای مهم کارخانه می باشد و وظیفه این قسمت کنترل و آنالیز مواد اولیه ، آنالیز محصول خارجی ،کنترل سختی آب کارخانه ،تعیین دانسیته و... می باشد

مواد اولیه ورودی باید حتماً از نظر درجه خلوص و آنالیر مواد موجود در آن آنالیز گردد .

     ترکیب بندی مواد اولیه طبق یک فرمول که همان آنالیز نهائی است تعیین می گردد بنابراین آنالیز برای تغییر در ترکیب مواد اولیه بسیار مهم و اساسی می باشد .

2- واحد بچ پلنت :

         پس از تائید مواد اولیه توسط آزمایشگاه مواد در ها پرهای بچ پلنت تخلیه و توسط نوار نقاله ها و والوار تورها در سیلوی مربوطه بارگیری می شود .

         طبق فرمول شیمیایی ه قبلاً صحبت کردیم مواد اولیه به نسبت وزنی مشخص با هم ترکیب شده وپس از میکس شدن توسط سک میکسط بزرگ به سیلوی شارژ روزانه وارد گردیده و آماده بمبوری  می گردد .

       تمام مراحل تخلیه ،توزین ،ترکیب مواد ،میکسرتوسط PLC کنترل می گردد.

3- کوره بمبوری  :

        قبل از ادامه بحث ابتدا در مورد انواع کوره ها و ساختمان آن صحبت می کنیم و سپس به ادامه بحث می پردازیم :

توضیح کامل راجع به سیستم فرایند تولید در کارخانه :

    مواد پس از انبار شدن در قسمت بایگانی مواد وزن می شوند پس از عملیات وزن کردن مواد به قسمت میکسر منتقل می شوند سپس مواد با یکدیگر مخلوط می شوند پس از مخلوط شدن در حین انتقال به قسمت سیلوی شارژ روزانه کوره ،ذرات آهنی توسیله مغناطیس گرفته می شوند پس از این مواد از سیلو به کوره منتقل می شوند سپس مواد در کوره بمبوری  می شوند و بعد از این مواد کامپاند  به واحد ریفانسیر منتقل می شوند مواد در ریفانسیر تصفیه می شوند و بعد از این مواد کامپاند  به واحد ریفانسیر منتقل می شوند مواد در دیفانسیر تصفیه می شوند و تعد از این مواد تصفیه شده به فوردان منتقل می شوند در فروهارن مواد کامپاند  گرم نگهداشته می شوند سپس مواد به فید رمنتقل می شوند مواد در قسمت فیدر وزن شده و به صورت لقمه های همگن در می آیند سپس لقمه ها به دستگاه پرس منتقل می شوند در دستگاه پرس مواد کامپاند  شکل می گرند. سپس محصول بدست آمده زا خنک می کنند سپس محصولات را در حین انتقال دادن به واحد گرمخانه عملیانت هواگیری  کردن لبه محصولات را انجام می دهند محصولات در گزمخانه تنش زدائی می شوند سپس محصولات را منتقل می کنند که این انتقال همراه با تاخیر می باشد سپس وارد واحد بازرسی می شود سپس محصولات توسط دستگاهمارک زن مارک زده می شود و بعد با کمی تاخیر بسته بندی شده بعد وارد واحد تسمه زنی کارتن شده تعد کارتنها وارد انبارمی شوند .

نرخ تولید و پیش بینی روند تولید :

         نرخ اسمی تولید این کارخانه برای تمام محصولات خود روزانه 60 تن لاستیک است که شامل 18 تن لاستیک نشکن و 42 تن لاستیک معمولی می باشد .

        با توجه به تعداد زیاد کارخانه تولید کننده و با توجه به تناژ زیاد تولید در روز حتی بدون محاسبه نیز می توان فهمید که بازار لاستیک (مخصوصاً لاستیک جات سفره ) در ایران کاملاً اشباع شده است لذا برخی از کارخانجات ترفندهای خاصی را اتخاذ کرده اند که شامل تولیدات متفاوت تغییر قالبها ،تغییر خط تولید و گاهی تغییرات کلی در وغ تلید شدهاند مانند کارخانه لاستیک گمین که از تولید فندر به تولید های صنعتی مثل : دری کنتور برق ،چراغ اتومبیلهایی چون پراید ،رنو،پژو و تولید جلوی اتومبیلیها و تغییر تولید داده است .

      کارخانه لاستیک اصفهان نیز با بهره گیری از ماشین آلات مدرن و تولید مناسب و با کیفیت و قیمت بسیار مناسب و تنوع محصولات در مدت زمان بسیار کوتاهی توانست جایگاه محکم و استواری را در بازار ایران و کشورهای خاور میانه باز کند و همچنین مدیریت کارخانه توسط تعدادی از تجار و بازرگانان تراز اول ایران انجام می شود . لذا نسبت به دیگر کارخانجات داخلی از سیاستهای بازاریابی و فروش فوق العاده قوی تری برخوردار است .

   به همین جهت با استفاده از نرخ تولید محصولات این کارخانه در سالهای گذشه و نمودار گزارسشتولید دوازده ماهه سال 1378 که توسط کارشناسان خبره صورت گرفته و همچنین با نتیجه حاصله از بیانات کارشناسان و با توجه به کشش بازار در خرید محصولات تولیدی این کارخانه و همچنین طرح توسعه کارخانه پیش بینی می شود که یک کوره 85 تنی در سال آیند ه ساخته شود و ساخت این کوره میزان نرخ تولید روزانه زا افزایش خواهد داد .

نیروی انسانی

        کارخانه لاستیک کهرنگ  یکی از کارخانجات مدرن تولید است که دارای خط تولید کاملاً پیوسته می باشد و تمام دستگاهها ،ماشین آلات ،دریچه ها ،... ازقیمت تشریح کارخانه یعنی انبار مواد اولیه وBack plant تا خطوط انتقال مواد اولیه ،کوره،گرمخانه ها ، همگی توسط کامپیوتر و تابلوهای PLC کنترل و هماهنگ می شوند ،بنابراین نقش نیروی انسانی در خطوط تولید فقط به عنوان یک محافظ و نگه دارنده می باشد و قسمت عمده نقش نیروی انسانی در خطوط تولید یعنی کنترل کیفیت و بسته بندی و نهایتاً انبار محصول مشغول به کار هستند .

     در کارخانه لاستیک کهرنگ  حدود 320 نفر شاغلند که این افراد شامل مدیران ،مهندسین ،سرپرستان ،کارکنان اداری و کارگران ساکن تولید می باشند .

بیشتر تعداد کارگران (حدود یک سوم ) در قسمت کنترل کیفیت و بسته بندی در سه شیفت کاری و یک شیفت به صورت off مشغول بکارند. تمام کارگران کارخانه حداقل دارای مدرک دیپلم می باشند . کارگران قسمت بارگیری و ترخیص کالا کارگران ساده ای هستند که قبل از راه اندازی کارخانه در قسمت ساختمان و ساخت و ساز کارخانه فعالیت می کرده اند .

وظایف مهندسین کارخانه و تعداد افرادی که با آنها همکاری می کنند در قسمت زیر آمده است .

1- مهندس احدی پور (فوق لیسانس شیمی) مسئول کلیه قسمتهای کوره و بچ پلنت می باشد همچنین قسمت فنی کارخانه به عهده مهندس احدی پور می باشد .

تعداد 19 نفرکارگر که شامل 18 نفر کارگرو 1 نفر مهندس می باشد با مهندس احدی پور همکاری دارد که 1 نفر مسئول آزمایشگاه +1 نفر سرپرست +3 نفر نکانت چی +1 نفر کارگر روزکار و 12 نفر در شیفت (3×4)سه نفر در چهار شیفت د رحال خدمت می باشند .

2- مهندس شریفزاده (مهندس مکانیک )مسئول تولید که از قسمت بعد از کوره تا قبل از بسته بندی را شامل می شود . عمده مسئولیت ایشان کنترل و حفظ و نگه داری پرسها (4عددپرس) می باشد . تعداد 55 نفر (تعداد 53 نفر در چهار شیفت +یک سرپرست تولید + یک سرپرست دستگاه نشکن ) با ایشان همکاری می کنند . روی هر دستگاه پرس در هر زمان 2 نفر کار می کنند 4نفر سرشیفت + 4 نفر فیدرمن (که مسئولیت تنظیمات دمای فیدر و کنترل فیدر و فورهاسا را به عهده دارند ( +4 نفر نظافت چی + 2 نفر( که درچهار شیفت ) روی دستگاه نشکن کارمی کنند .

        در قسمت تولید از نظر نیروی انسانی مطابق با ماشین آلات شرایط کاملاً زمانی برقرار است و احتیاج به کم یا زیاد کردن نیروی انسانی نمی رود .

3- مهندس محمدی (مهندس الکترونیک ) : از مهندسین خوب و پرتلاش کارخانه است که کلیه امور برق کارخانه اعم از مسائل اورژانس و کمپرسورها ، نیروگاه و کلیه تجهیزات برق و ابراز دقیق جزء حیطه مسئولیت ایشان است .

با مهندس محمدی 16 نفر همکاری می کنند که 12 نفر در شیفت و 4 نفر در روز کارند.

(4 سرشیفت کمک+4 سرشیفت +4نفر مسئول کمپرسورخانه و نیروگاه )شیفت

(2نفر سرپرست+2نفر برقکار )روزکار

4- مهندس عمرانی (لیسانس مهندسی صنایع نجف آباد)مسئول قسمت کنترل کیفیت و بسته بندی می باشد که بیشترین تعدا کارگران در این قسمت فعالیت دارند .با ایشان تعداد 92 نفر کاگر (4 نفرروزکار+ 88 نفر شیفت ) همکاری می کنند .

می دانید که د رکارخانه لاستیک کهرنگ  4 خط تولید وجود دارد بنامهای D,C,B,A (و یاخط 11 و خط 12 و خط 13 و خط 14)

در خط 11: 6 نفر      خط 12:4نفر    خط 13:5نفر      خط 14: 4 نفر

در هر زمان کار می کنند .

( 4 نفر سرشیفت + 4 نفرراننده لیفتراک + 4نفر کارتن زن + 1نفر نظافت چی +1نفر سرپرست ) +2 نفر تدارکات کارتن

نفر 92=1+1و4+4+2+] شیفت 4×(4+5+4+6)[

       در کنترل کیفیت و بسته بندی به نظر می رسد که تعداد کارگران کم است و هر خط حداقل به یک نفر دیگر در هر شیفت احتیاج دارد .

5- مهندس سابحی (مهندس مکانیک )مسئول قسمت تعمیرات فالب و ساخت پلانجر می باشد . با ایشان 33 نفر همکاری می کنند . ( 20 نفردر شیفت +13 نفر روزکار)

افراد ترشکار و کسانی که در رشته های قالبسازی ،ماشین کاری،تراشکاری و رشته های فنی در هنرستانهای فنی و حرفه ای تحصیل کرده اند در این قسمت شاغلند .

نیروی انسانی :

      آقای گرامی فرد (لیسانس مدیریت صنعتی ) مسئول انبار فنی و انبار کارتن می باشند . با ایشان 9 نفر همکاری می کنند .

- انبار فنی : (4 نفر کارگر + یک نفر سرپرست )روزکار

- انبار کارتن :( یک سرپرست + یک مسئول با سکول + 2 کارگر )روزکار

- سرتاج امیری (مسئول انبار محصولات و ترخیص کالا )

- حدود 10 نفر کارگر روزکار + 2 نفر راننده لیفتراک

- آقای وطن پور (مسئول فضای سبز)

- 10 نفر کارگر روزکار

 

 دانلود کامل گزارش کارآموزی کهرنگ لاستیک


 

کارآموزی شرکت سوداشیمی

حسابداری درجهان نزدیک به 6000 سال سابقه تاریخی دارد وتاریخ نخستین مدارک کشف شده حسابداری به 3600 سال قبل ازمیلا‌دمسیح برمی گردد. پیشینه حسابداری درایران نیز به نخستین تمدنهایی برمی گرددکه دراین سرزمین پاگرفت ومدارک حسابداری به دست آمده با 25  قرن قدمت، گواه برپیشرفت این دانش درایران باستان است . درطول تاریخ روشهای حسابداری متنوع ومتعددی برای اداره ی امور حکومتی وانجام دادن فعالیتهای اقتصادی ابداع شده که در پاسخ به نیازهای زمان،‌ سیرتحولی وتکاملی داشته است.

 

 کارآموزی شرکت سوداشیمی

 

فصل اول:آشنایی کلی با مکان شرکت

1ـ پیشگفتار

2ـ مقدمه

3ـ نمودارسازمان

4ـ تاریخچه شرکت

 

فصل دوم: اجزای تشکیل دهنده شرکت

الف: قسمت تولید

1ـ کارخانه

1ـ1 خط تولید دستگاه تزریق

2ـ1 خط تولید دستگاه اکسترودر

2ـ انبار

1ـ2 انبار مواد اولیه

2ـ2 انبار محصولات

3ـ امور اداری وکار گزینی

ب: قسمت بازرگانی

1ـ دفتر مرکزی

1ـ1 قسمت فروش

2ـ1 قسمت تدارکات

3ـ1 قسمت امور اداری

فصل سوم : ارزشیابی بخش های مرتبط با رشته کار آموزی

الف: ساختار امور مالی شرکت:

1- حسابداری صنعتی  

2-حسابداری مالی

ب:ثبت های حسابداری مربوط به قسمت تولیدی و بازرگانی

ج: صورت های مالی وتجزیه وتحلیل آن ها

1ـ تراز نامه

2ـ صورت سود وزیان

3ـ صورت سرمایه

4ـ صورت تغییرات در وضعیت مالی

5ـ توضیحات صورت های مالی

فصل چهارم :آزمون آموخته ها

فرم های کلی صورت های مالی

1ـ تراز نامه

2ـ صورت سود وزیان ـ گردش حساب سود وزیان انباشته

3ـ صورت سود وزیان جامع

4ـ صورت جریان وجوه نقد

5ـ یادداشت های توضیحی

1ـ5 مبنای تهیه صورت های مالی

2ـ5 اهم رویه های حسابداری

3ـ5 توضیح اقلام مندرج در صورت

4ـ5 سایر اطلاعات

تعاریف :

(تعاریفی از حسابداری)

  فعالیت ها ی اقتصادی که درهرکشوری به وسیله ی افراد صاحب سرمایه درقالب بنگاههای اقتصادی انجام می شود.                             به سه قسمت تقسیم می شود:

1-شرکت های تولیدی                   2-شرکت های بازرگانی                          3- شرکت های خدماتی

هریک ازاین فعالیت ها مستلزم ایجاد سیستم هایی می باشد که فعالیت اقتصادی موردنظر به صورت منطقی به کار خودادامه دهد.به طور مثال شرکت های خصوصی که فعالیت های تولیدی ویابازرگانی انجام می دهند، احتیاج به سیستم گردش اطلا‌عات فعالیت مربوطه وکنترل های داخلی بر امور پرسنلی وفروش وحسابداری دارند. هریک ازاین  سیستم های کنترل داخلی کاربرد قسمت خاص خودرادارند. به عنوان مثال سیستم پرسنلی جهت کنترل آمدورفت پرسنل وسوابق وپرونده های مربوط به آن ها می باشد ویادرمورد حسابداری ثبت وطبقه بندی فعالیت های شرکت وگزارش های مالی برای گردانندگان بنگاههای اقتصادی جهت تجزیه وتحلیل عملکرد آن بنگاه برای اصلا‌ح شیوه های مدیریتی جهت به حداکثر رساندن سودآوری می باشد. برای انجام عملیات روزمره یک واحد تجاری مقدارقابل توجهی ازاطلا‌عات عملیاتی موردنیازاست. مثلا‌برای هریک ازکارکنان سوابق حقوقی مشتمل برارقام استحقاقی،‌کسورومبالغ پرداختی نگه داری می گردد ویاکارمندان قسمت فروش نیازمند هستند بدانند که چه محصولا‌تی آماده برای فروش هستندوبهای تمام شده وقیمت فروش هریک به چه میزان تعیین شده است وزمانیکه محصولی به فروش می رسد لا‌زم است،‌این رویداد به ثبت برسد.

*** همانطور که ملا‌حظه می شود مقدارزیادی ازاطلا‌عات حسابداری ازنوع عملیاتی است.

اطلا‌عات عملیاتی ارقام خام رابرای حسابداری مالی ومدیریت فراهم می کند.


دانلود کامل کارآموزی شرکت سوداشیمی


گزارش کارآموزی شرکت سهامی نخ ریسی و نساجی خسروی خراسان

شرکت سهامی نخریسی و نساجی خسروی خراسان به عنوان یکی از واحدهای تولیدی قدیمی خراسان محسوب می گردد. این شرکت در سال 1313 در شهر مقدس مشهد تأسیس و با 6 میلیون ریال سرمایه و ظرفیت 10120 دوک کار تولیدی آن آغاز شد. از بدو تأسیس تاکنون همواره آستان قدس رضوی به عنوان یکی از سهامداران مهم شرکت مطرح بوده است. به طوری که سهم آن از 17 درصد از زمان تأسیس به 38/66 درصد کنونی رسیده است. دیگر سهامداران شرکت: سازمان گسترش مالکیت، شرکت سرمایه گذاری ملی ایران و نیز سهامداران آزاد به ترتیب با 01، 21، 83/10، 78/1 درصد می باشند با پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی بررسی های جدی نسبت به برنامه ریزی، بازسازی و توسعه کارخانه توسط مدیریت وقت به عمل آمد و طرح هایی جهت اجرا در محل کارخانه مشهد تهیه گردید که در اولین اقدام ماشین آلاتی در سال های 1361، 63 و 65 خریداری و آخرین آن ها در سال 1367 در خط تولید و پس از دو پروژه در رابطه با مدنیزه ماشین آلات ریسندگی کارخانه و نیز طرح احداث یک واحد ریسندگی مدرن در شهرستان نیشابور با ظرفیت تولید 12 تن مورد ارزیابی قرار گرفت. 


گزارش کارآموزی شرکت سهامی نخ ریسی و نساجی خسروی خراسان

 

مقدمه

دفتر تولید:

نظارت بر تولید:

وظایف رئیس سالن ریسندگی و تولید:

دفتر فنی:

وظایف کلی دفتر فنی:

دفاتر زیر نظر دفتر فنی:

وظایف مدیر فنی:

دفتر برق و کارگاه الکترونیک:

دفتر مکانیک و گروه فنی مقدمات ریسندگی:

نرم افزار سرویس و نگهداری ماشین آلات سالن

ریسندگی

تأسیسات:

وظایف روزمره و شیفتی قسمت تأسیسات:

LTG:

نحوه عمل کرد این قسمت:

انواع ضایعات موجود در خط:

تفاوت عملکرد:

تهویه:

طریقه عملکرد تهویه:

بویلر:

چگونگی گرم شدن آب:

سوخت دیگ بخار:

کمپرسور (هوا ساز):

وظیفه و نحوة عملکرد کمپرسور:

چیلر:

نحوة عملکرد دستگاه چیلر:

دفتر فنی مهندسی صنعتی و کنترل کیفیت

مقدمه:

تعریف مهندسی صنعتی:

واحد مهندسی صنعتی در کارخانجات نساجی:

اهم وظایف واحد مهندسی صنعتی:

نقش مهندسی صنعتی:

نقش مهندسی صنعتی در زمان تولید:

کنترل کیفیت، کنترل کیفیت و استاندارد:

نیاز به استاندارد در جهان صنعتی امروز:

کنترل کیفیت و استانداردها:

کنترل الیاف در آزمایشگاه ریسندگی:

آزمایشگاه کنترل کیفی الیاف پنبه:

ورود الیاف جدید به کارخانه و تست های

مربوطه:

وظایف مسئول کنترل و کیفیت:

حفاظت فنی و بهداشت کار:

اعضاء کمیته حفاظت فنی و بهداشت کار:

شرح وظایف بهداشتیاران کار:

آتش نشانی و اطفای حریق:

تعریف خاموش کننده:

انواع خاموش کننده ها:

طبقه بندی آتش:

خاموش کننده پودر گاز:

طریقه استفاده از خاموش کننده پودر گاز:

خاموش کننده گازکربنیک (CO2):

موارد استفاده از خاموش کننده CO2:

فایرباکس یا جعبه آتش نشانی:

انواع فایر باکس:

نحوه استفاده از فلایرباکس:

حلاجی:

مدل و نوع دستگاه های قسمت حلاجی:

کاردینگ:

وظیفه کاردینگ:

نحوة عملکرد دستگاه کاردینگ:

چند لاکنی:

اهداف چند لاکنی:

نحوة عملکرد در دستگاه چند لاکنی:

نحوة عملکرد دستگاه و تولید نخ:

رتور مهمترین قطعه دستگاه:

انتخاب رتور:

اثرات انتخاب رتور با قطر کوچکتر:

اثرات رتور با قطر بیشتر:

اثرات کشش بر روی نخ در دستگاه open end:

خصوصیات کلی ماشین open end:

فلایر:

نحوة عملکرد دستگاه و تولید نیمچه نخ:

نوع و مدل دستگاه:

توضیحاتی در مورد فنی دستگاه:

رینگ (Ring):

وظایف و نحوه عملکرد ماشین ریسندگی رینگ:

وظایف:

اصول عملیات در ماشین ریسندگی رینگ:

گوشه ای از مزایای ماشین ریسندگی رینگ:

دستگاه بوبین پیچ:

نحوه عملکرد دستگاه بوبین پیچ:

مجموع نیروی انسانی لازم جهت فاز یک طرح 240 نفر و با تکمیل فازهای بعدی 500 نفر می باشد که پایه تحصیلات دیپلم و تحصیلات پرسنل فوق دیپلم، لیسانس و فوق لیسانس خواهد بود. تولید خط ریسندگی 12 تن و قابل افزایش تا 14 تن می باشد و تولید خط بافندگی 15 میلیون متر مربع و خطوط رنگرزی و چاپ و تکمیل 20 میلیون متر مربع انواع پارچه در نظر گرفته شده است. این کارخانه قادر خواهد بود در سه شیفت کاری به فعالیت بپردازد. بهره برداری فاز اول این طرح بزرگ صنعتی در شهریور 1383 آغاز شد. سرمایه گذاری در این طرح تاکنون 12 میلیون دلار فانیانس و 60 میلیارد ریال می باشد. به منظور تکمیل فازهای بعدی (بافندگی، رنگرزی، چاپ و تکمیل) مبلغ 3/17 میلیون یورو به اضافه 5/9 میلیون فرانک سوئیس با نرخ شناور و حدود 40 میلیارد ریال بدون اقساب هزینه های ریالی جهت تأمین گشایش اعتبار ماشین آلات تخصیص یافته است. این طرح دارای توجیه اقتصادی مناسب بوده و با عنایت به قابلیت های خود می تواند وارد بازارهای جهانی شده و با صدور محصولات منشأ ورود ارز به کشور گردد.

دفتر تولید:

یکی از دفاتر اصلی و مهم در هر کارخانه ای دفتر تولید کارخانه می باشد که در کارخانه های نساجی این دفتر دارای اهمیت بالایی می باشد. یکی از وظایف دفتر تولید نظارت بر تولید می باشد.

نظارت بر تولید:

نظارت بر تولید با رعایت و اجرای مورد زیر میسر می گردد:

1- نظم و انضباط در کار (حضور و ترک به موقع سال ریسندگی)

2- نظارت دقیق بر اجرای کامل وظایف محموله بر پرسنل تولید

3- اجرای کلیه برنامه های تولید با کمک پرسنل زیربط

4- بالانس خط (ورودی و خروجی الیاف از هر دستگاه)

5- ارائه گزارش کلیه اتفاقات مرتبط با تولید، تأسیسات برق، فنی و پرسنل سالن ریسندگی مربوط به شیفت کاری

6- تأیید برگه های مرخصی، اضافه کاری و جابجایی

7- اتخاذ تصمیم و صدور به موقع دستورات در مواقع بحران و اعلام به موقع

8- ثبت گزارش تولید و توقفات دستگاه ها مربوط به شیفت کاری

9- اتخاذ تصمیم و صدور به موقع دستورات در هنگام تغییر برنامه تولید و حرکت در جهت افزایش راندمان تولید و کاهش توقفات علی الخصوص در نقاط گلوگاهی تولید

10- اعلام به موقع خرابی یا عیب دستگاه های تولید

11- تشویق پرسنل نمونه و تنبیه پرسنل خاطی و ارائه گزارش

12- اجرای کامل دستورات مافوق با حفظ و رعایت احترام متقابل

مدیریت دفتر تولید بر عهدة رئیس سالن ریسندگی و تولید می باشد.


 دانلود کامل گزارش کارآموزی شرکت سهامی نخ ریسی و نساجی خسروی خراسان